ettreesit.jpg

Eteeriset öljyt

Eteeriset öljyt

Minä olen rakastanut eteerisiä öljyjä jo 25 vuotta. Viimeiset 7 vuotta käytössäni ovat olleet Young Living eteeriset öljyt, jotka ovat tutkitusti puhtaimpia ja tehokkaimpia terapeuttisen tason öljyjä. 

Öljyt hyödyttävät ja sulostuttavat niin arkea kuin juhlaa. Ne ovat joka päiväisessä käytössäni. Diffuuseri suitsuttaa ilmoille milloin antibakteerista mäntyöljyn tuoksua, milloin virkistäviä sitrusöljyjä. Lapset rauhoittuvat iltaisin laventelin tuoksuun, jota hieron heidän jalkapohjiinsa. Kipeä masu rentoutuu vatsalle sivellystä piparmintusta ja koululainen rauhoittuu läksyjen tekoon keskittymistä lisäävän rosmariinin avulla. Yskänrokkoon, syyliin, palovammoihin ja monien muiden pikku vaivojen hoitoon löydän tukea öljyistä. Sitrusöljy on loistava niin kodin kuin mehustuksessa käyttämieni vihannesten puhdistaja. Useita öljyjä voi käyttää ruoanvalmistuksessa ja leivonnassa tuomaan ihastuttavia makuja ja aromeja.

Hoidoissani käytän terapeuttisen tason Young Living eteerisiä öljyjä ja minun kauttani sinäkin voit tilata öljyjä. Kerron mielelläni lisää.

Kun haluat aloittaa tutustumisen eteerisiin öljyihin on sinulle siihen kolme vaihtoehtoa TÄÄLLÄ  

(Voit vaihtaa kielen suomeksi avautuvan sivun vasemmassa ylälaidassa)

1. Voit valita linkistä kohdan CUSTOMER, ja maksat öljyistä täyden hinnan.

2. Valitse linkistä DISTRIBUTOR/ JÄLLEENMYYJÄ, ja saat öljyistä aina 24% alennusta. Tilaus ei sido mihinkään, voit käydä vaikka tilaamassa vain yhden öljyn. Lämmin suositus kun aloittelet öljyjen parissa, että tilaat aloituspakkauksen, jossa mukana on 11 kaikkein suosituinta eteeristä öljyä sekä diffuuseri. Tällä pääset heti hyvin öljyjen ihanaan maailmaan.

3. Kun todennäköisesti tulet täysin ihastumaan eteeristen öljyjen monikäyttöiseen ja mielialaa kohottavaan vaikutukseen, voit liittyä ER-OHJELMAAN, jossa tilaat joka kuukausi ja nautit Young Living:in tarjoamista bonuksista ja tienaat samalla rahaa.

Eteeriset öljyt tukevat koko perheen fyysistä, henkistä ja emotionaalista hyvinvointia luonnollisesti ja turvallisesti! Niistä on valtavasti hyötyä ja iloa.